Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
296
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
7)
a) 10xy^2-20xy = 10(xy^2-2xy) egyenlő 10xy^2-20xy
b) 10xy^2-20xy = xy(10y-20) egyenlő 10xy^2-20xy
c) 10xy^2-20xy nem egyenlő -2x(-5y^2-10y) egyenlő 10xy^2 +20xy
0

8)
a) 2*3=6
b) 2^2*3*5=60
c) 2*2*3/2*3*5=2/5
d) (5/2*2*3)-(7/2*3*5)=(25/2*2*3*5)-(14/*2*3*5*2)=11/2*2*3*5=11/60
0