Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
Csatoltam képet.

Előre is köszönöm a segítséget! :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sorozat, mértani
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
mértani sorozat első három tagja: x/3; x; x·3
x/3 + x + x·3=26
13x/3=26
x=6
A keresett számok: 2; 6; 18
1