Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
430
5
2-logx=lg 2+lg 4+lg 25
lg(x-9)+lg(2x-1)=2
logx 16-logx 2=1/2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
logaritmus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nem életem munkája de remélem segít
1

Csatoltam képet.
1

A radzsmi 2. megoldása hibás.
A 3. jó, nem fotózom be.
Módosítva: 5 éve
1