Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S

Főoldal » Középiskola » Matematika
267
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.Feladat

Csak az alaphoz kell anyag azaz egy négyzet területét kell kiszámolni először.
Ez 2*2=4 négyzetméter + varrásra kell 1% anyag ami 4*0,01=0,04.
Összesem 4,04négyzetméter anyag kell.

2.

Farostlemez területe = 2,5*1,8=4,5 négyzetméter.
1db négyzeta alakú polt területe = 0,8*0,8=0,64négyzetméter.
4,5/0,64= ~7
0