Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS 9.-es Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
372
Segítséget szeretnék kérni.

Kép: https://files.fm/u/a6gbmzrtm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, sos, 9. osztály, Most
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)380.9= 100 százalék ⇒ leosztok 100-al: 3,809=
415.9= ? százalék

415.9: 3,809=109,1887 és ebből levonsz 100 at
0