Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
7578
Feladat:Mekkora tömege 20dm3 térfogatú ólomnak?
Válaszokat előre is köszönöm:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Sűrűsége: 11,34 g/cm3
Térfogat: 20 dm3 = 20000 cm3

Tömeg= 11,34 * 20000 = 226800 g = 226,8 kg
1

Sűrűsége: 11,34 g/cm3
Térfogat: 20 dm3 = 20000 cm3
Tömeg= 11,34 * 20000 = 226800 g = 226,8 kg
0