Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Téglatest

Főoldal » Középiskola » Matematika
2220
Egy téglatest alakú akvárium egy csúcsból kiinduló élei 30cm, 40cm, 5dm.
Hány literes az akvárium?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
60 literes.

30cm, = 3 dm
40cm = 4 dm
5dm

V = 3*4*5 = 60 dm a köbön =60 liter
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. BÓNUSZ
Módosítva: 5 éve
0