Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ennek mi a matematikai módja?

Főoldal » Középiskola » Matematika
585
Ha van 1 stadion amiben 200 hely van és ebből eladtak 80 helyet ,akkor ebből ,hogyan számoljuk ki ,hogy ez a nézőtér befogadóképességének hány %a?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
80/200*100=40%
0

Ha a 200 hely a 100%, akkor 1 hely 100/200=0,5%, akkor 80 hely a 0,5*80=40%.
0