Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!Matek!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1432
Valaki segítsen!
1.
a.Lehet-e egy háromszögnek derékszöge ;két tompa szöge?
b.Mekkorák az egyenlő szárú derékszőgú háromszög szögei?
c.Mekkorák lehetnek az egyenlő szárú tompaszögű háromszög szögei?
VÁLSZAID INDOKOLD!!
2.Szerkezd meg a háromszöget,majd magasságpontját!
a.A háromszög oldalai a=6 cm
b=4.5 cm
c=5 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kérem valaki segítsen a háziban!!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A nem
B 45fok
C 45nél kissé 0nal nagyobb fokú indoklás a tompaszög 90 felelt és 180 fok allat van és a háromszög belső szögének az összege
0

Már csak a szerkeszzésben kéne segítség!
0