Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mateek egyenlet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
618
valaki segít megoldani ezt az egyenletet
8x-(5-4x) = 6-(4x+9)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
8x-(5-4x)=6-(4x+9)
8x-5+4x=6-4x-9
12x-5=-3-4x/+4x
16x-5=-3/+5
16x=2/:16
X=0.125
1