Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok elakadtak tudna tudnátok segíteni ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
386
a feladatokat négyzetgyökben kéne megoldanom de most vettük és nem értem.

1. Mekkora egy kocka éle ha felszíne 15000 cm2
2. X2 = 16
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. feladat
A=15000 cm²
a=?
a=√15000:6=√2500=50
a=50 cm

2. feladat
X²=16
X²=√16
X=4 vagy -4
Módosítva: 5 éve
1