Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SZTE matematika 1

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
424
Adottak az a=(1,t,1), b=(2t,-1,3), c=(1,-5,5) ∈R³ vektorok, ahol t∈R paraméter. A t milyen értéke mellett lesz:
1. a-b ⊥ c-a
2. a+b II 2b+c
3. a-b, b-c, c-a komplanáris?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

3
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. Hát ennek a befejezése sem szép.
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. A harmadik sor szerint érdemes kifejteni. :)
Módosítva: 5 éve
1