Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus 3

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
Egy kis segítséget szeretnék kérni ezekben:
lg (5x -15) = 2 - lg 4
2 • log3(2x + 8) = log3 6 + log324
2 • lg (x + 7) - lg 50 = lg 88 - lg 11
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0