Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebrai egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
4019
Két szám aránya 5:9 , különbségük 280. Melyik ez két szám ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
9x-5x=280
4x=280 /:4
x=70

Kisebbik: 350
Nagyobbik: 630
630-350=280

Helyes
0