Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

(Fizika) Valaki tudna-e segíteni ebben?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
329
A feladat mellékletben csatoltam. A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
lencsék
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Távollátó
f=1/D =1/4=0,25m
f=1/(-2)=-0,5m, rövidlátó
1