Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
358
Első feladat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Ohm törvényével kell számolni!
Képletben:
R=U/I (ebbe a képletbe kell behelyettesíteni ! (a 700mA-t kell csak váltani Amperbe, ami 0,7A lesz!)

R=42/0,5=84Ω
R=42/1,4=30Ω
R=42/0,7=60Ω
R=42/0,8=52,5Ω
R=42/2,1=20Ω
Módosítva: 5 éve
0