Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lineáris függvény

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1361
Add meg az ábrákon szereplő függvények hozzárendelési szabályát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
21:00 ig kellene
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet. Érdemes megnézned ezt a videómat, ahol a lineáris függvényről mesélek. Biztosan segíteni fog neked.
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=9
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0