Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lineáris függvény

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
Add meg az ábrákon szereplő függvények hozzárendelési szabályait!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Holnapra kéne
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
f(x)=-2x-3
g(x)=x+4
h(x)=x
i(x)=2/3x - 2
0