Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
1, 7,0056 . 3,19 =
2, 649,8 . 2,0807=
3, 61,943 : 0,07 =
4, 379,452 : 0,9=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem:)
0

1.22.347864
2.1,352.03886
3.878,471.4285714285
4.421.61333333333334
0