Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ÚRISTEN NAGYON SÜRGŐS!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
461
Könyörgök valaki szánjon meg és válaszoljon általános iskolás szintű válasszal! Kösziiii
Holnap dolgozatot írok és hatalmas pánikban vagyok!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, százalékszámítás
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem. Addig is ajánlom ennek a videónak a megnézését:
https://www.youtube.com/watch?v=HBR2IjbGjTI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 5 éve
0

a, az árváltozás 3.75%
b, az árváltozás 25%
0

Csatoltam képet.
0