Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SZTE matematika 1

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
472
Adottak az a₁ = (1, 1, 0), a₂ = (2, −3, 4), a₃ = (1, −5, 5)T ∈ R³ vektorok. Lineárisan függetlenek-e? Előállítják-e a b = (1, 1, 2) ∈ R³ vektort?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

3
készítem
0

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.Igen, hiszen bármely térbeli vektor előáll a három lineárisan független vektor lineáris kombinációjaként.
Módosítva: 5 éve
1