Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy egyenes menti mozgást végző test pozicióját a következő kifejezés adja meg:

Főoldal » Középiskola » Fizika
653
x(t)=at^2+bt+c
Adja meg a test helyzetét a t=8s időpillanatban ha,
a=9m/s^2
b=7m/s
c=8m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, fizika, egyenes, test, mozgás, helyzet, menti, pozició
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0