Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Analizis beadandó

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
1325
Nem értem az anyagot és sürget a határidő.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Készítem az első feladatodat. A profilomnál is írtam, hogy egyesével, külön-külön tegyük fel a feladatokat. Köszönöm a megértésedet. Az első feladathoz ezt a videómat ajánlom megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=3n0XXQ3WvPg&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=5
0

Csatoltam képet.
0