Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon nagy SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
561
Csatoltam képet erről kéne levezetve válasz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
NAGYON NAGY SOS
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Módosítva: 5 éve
0

Mit értesz a másodfokú függvény diszkriminánsán? A diszkrimináns a megoldóképletben a
gyök alatti kifejezés, amely meghatározza, hogy valós számok halmazán hányféle
gyöke, megoldása van a másodfokú egyenletnek. D= b2 - 4ac
ha D > 0 akkor két különböző valós gyök van
ha D = 0 akkor két egybeeső, azaz egyféle gyök van
ha D < 0 akkor nincs valós megoldás
0

Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Ez nevezetes szorzat. Ha van kedved, ismételd át hozzá ezt a videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=ahupuSFJyjQ
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0