Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
833
3218.
c). lg(2x-3)-lg(4x+2)=lg 3
d).log3(5x-3)-log3 4=log3(4x+3)-log3 5
g).log4(5x+7)-log4(x+5)=log4 3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
logaritmus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
Közben látom, hogy Zsófi válaszolt, jók a megoldásai.
Módosítva: 5 éve
1