Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help!

Főoldal » Középiskola » Matematika
302
−(4−1/2-ed+4/3-ad)−(2+3/4-ed −3/5-öd)−2=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
.....................
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Azok az ötöd meg negyed törtek , csak nemtudtam máshogy leírni! Sorry ezért.
0

−(4−1/2+4/3)−(2+ 3/43/5)−2=-(24/6-3/6+8/6)-(40/20+15/20-12/20)-2=-29/6-43/20-2=-290/60-129/60-120/60=-539/60
0