Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segiteni sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
123m=………………km=………………….cm
0,34hl=……………..l=…………………….ml
4,5nap=…………….óra(h)=……………….perc(min)
65,2dkg=……………kg=………………..g
3,5óra=……………..perc=…………………..másodperc(sec)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
123m=0,123km=12300cm
0,34hl=34l=34000ml
4,5nap=108h=6400min
65,2dkg=0,652kg=652g
3,5h=220min=13200sec
Módosítva: 5 éve
0