Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
342
12 darab kakaós csiga 1740 forint. Mennyibe kerül ebből a
süteményből 2 db, 14db, 25db és 100 darab?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
ugye 12db 1740➡️1740:12=145
145ft-ba kerul 1db
2db=2x145=290ft
14db=14x145=2030
25db=25x145=3625ft
100db=100x145=14500
remelem tudtam segiteni!
0