Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalék Mindenütt

Főoldal » Középiskola » Matematika
1702
A 30%-os árleszállítás után 10 500 forintba kerül egy kabát. Mennyi volt az ára az árleszállítás előtt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sza=10500
szl=100%-30%=70%
sze=?
sze=sza:szl•100=10500:70•100=150•100=15000
15000 forintba kerult eredetileg a kabat
0