Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.S

Főoldal » Középiskola » Matematika
570
Határozd meg az a, b, c és d értékét, és írd a megfelelő helyre!
a = −5,2 – (− 3,4) a = …….
b = 10,2 : (− 3) b = …….
c ⋅ 0,6 = 6 c = …….
A fenti eredmények ismeretében határozd meg a d értékét! Írd le a
számolás menetét is! d = 5a + 0,6c
d = …….
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. a) a = −1,8
b) b = −3,4
c) c = 10
d) Az 5a és 0,6c kifejezésekbe jól helyettesít be.
e) d = −3 (helyes eredmény)
Módosítva: 5 éve
0