Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.o.S

Főoldal » Középiskola » Matematika
295
Számítsd ki a háromszög kerületét, területét ha oldalai és magassága:
a=0,32dm ; b=6,7cm ; c=86mm ; m=4,8cm
( segítség: figyelj a mértékegységekre hogy azonos legyen, K=a+b+c,
T=a*m:2 )
K=………………cm=……………….dm=………………..mm
T=………………cm2=……………..dm2=………………mm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0