Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
296
6kg alma 930 forintba kerül. Mennyibe kerül ugyanebből az almából
15kg, 1,5kg és 50kg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A 930 Ft-ot elosztva a 6-al megkapod, hogy 1 kg alma mennyibe kerül. 930:6 = 155 Ft/kg

15 kg = 155*15 = 2325 Ft
155*1,5 = 233 Ft (232,5-ről kerekítve)
155*50 = 7750 Ft
0