Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem valaki segítsen sűrgős!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
373
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet. A többit tedd ki újra. Ebben a videómban magyarázom is.
https://www.youtube.com/watch?v=j3pI9tPn30I&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=2
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1