Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy kellene megoldani?

Főoldal » Középiskola » Fizika
408
20 kg tömegű 0 °C hőmérsékletű jég és 15 kg 0 °C hőmérsékletű víz keverékét mennyi 100 °C-os vízgőz hozzákeverésével lehet 60 °C hőmérsékletre melegíteni., ha cv = 4200 J/kg∙K, Lo = 3,34∙105 J/kg, Lf =2,25∙106 J/kg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
6,41kg
0