Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek legyszii

Főoldal » Általános iskola » Matematika
403
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

a)
30/45 = 2/3
64/24 = 8/3
200/120 = 5/3
28/36 = 7/9

b)
63/42 = 3/2
66/330 = 1/5
33/18 = 11/6
48/72 = 2/3

57.
a)
6/10 = 3/5
18/22 = 9/11
6/14 = 3/7
8/10 = 4/5
22/4 = 11/2

b)
5/15 = 1/3
20/25 = 4/5
5/10 = 1/2
45/50 = 9/10
55/10 = 11/2

c)
4/8 = 1/2
12/16 = 3/4
20/24 = 5/6
40/44 = 10/11
32/12 = 8/3

d)
9/18 = 1/2
27/36 = 3/4
18/9 = 2
72/27 = 8/3
54/45 = 6/5


0