Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek legyszii

Főoldal » Általános iskola » Matematika
300
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

55.
a) 2/3 = 48/72
b) 6/7 = 48/56
c) 8/11 = 48/66
d) 12/17 = 48/68
e) 16/19 = 48/57
f) 4/7 = 48/84

56.
3/6 = 1/2
6/9 = 2/3
12/15 = 4/5
3/15 = 1/5
21/9 = 7/3
15/18 = 5/6
18/9 = 6/3
18/18 = 6/6
9/6 = 3/2
3/9 = 1/3


0