Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek legyszii

Főoldal » Általános iskola » Matematika
349
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

53.
a) 1/2 = 2/4 = 3/6 = 4/8 = 5/10 = 6/12 = 10/20 = 50/100 = 45/90 = 60/120 = 100/200
b) 2/3 = 4/6 = 6/9 = 8/12 = 10/15 = 12/18 = 14/21 = 16/24 = 20/30 = 24/36 = 60/90
c) 3/5 = 6/10 = 9/15 = 12/20 = 15/25 = 21/35 = 24/40 = 30/50 = 36/60
d) 3/4 = 6/8 = 9/12 = 12/16 = 15/20 = 18/24 = 24/32 = 30/40 = 75/100

54.
a) 5/6 = 15/18 3-mal bővítették
b) 7/8 = 63/72 9-cel
c) 5/11 = 40/88 8-cal
d) 11/13 = 110/130 10-zel

0