Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek legyszii

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

51.
A téglalap 32 db négyzetből áll, ennek az 1/4-ed része 8, tehát 8 db. négyzetet kell beszínezni.
1/4 = 2/8 = 4/16 = 6/24

52.
2/7 = 4/14 = 6/21 = 10/35 = 22/77 = 20/70
3/8 = 6/16 = 9/24 = 15/40 = 33/88 = 30/80
4/5 = 8/10 = 12/15 = 20/25 = 44/55 = 40/50



0