Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek legyszii

Főoldal » Általános iskola » Matematika
332
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

9.
a) 7 + 5 = 12 Annának 12 eurója lett.
b) 8 - 9 = -1 Bencének 1 euró adóssága lett.
c) -6 - 4 = -10 Tamásnak 10 euró adóssága lett.
d) -8 + 5 = -3 Emmának 3 euró adóssága van.

10.
864 - 1057 = -193 A bankszámlaegyenlegem 193 euró adósságot mutat.
0