Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek legyszii

Főoldal » Általános iskola » Matematika
317
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

a) 5 - 2 - 4 + 9 - 3 = 5
b) -7 - 6 + 8 - 2 + 4 = -3
c) 15 - 13 + 15 - 17 + 8 = 8
d) -4 - 10 - 6 - 7 + 4 = -23

0