Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek legyszii

Főoldal » Általános iskola » Matematika
304
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

a) hibás, javítás: 46-34+10-41 = -19
b) hibás, javítás: -92-32-13-50 = -187
c) igaz 78+7+60-20 = 125

0