Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
340
Légyszíves tudnátok nekem segíteni, fontos lenne még ma.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3+5=8
24:8=3
3*3=9 piros
5*3=15 kék
9:15

1+5=6
24:6=4
1*4=4 piros
5*4=20 kék
4:20

5+7=12
24:12=2
5*2=10 piros
7*2=14 kék
10:14

1+3=4
24:4=6
1*6=6 piros
3*6=18 kék
6:18
0