Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos! Valaki segítsen

Főoldal » Középiskola » Matematika
1130
Egy egyenes körkúp adatai a következők:
a, r= 5 cm, m= 6 cm
b, r=6 cm, a=10 cm
c, a= 10 cm, m=8 cm
Mekkora a kúp térfogata és felszíne?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Megkeresed a képleteket és behelyettesítesz. Ennyi!
-1

Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1