Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztaly

Főoldal » Középiskola » Matematika
311
Az alabi abran AB az O kozeppontu kor atmeroje. a C es Dpontok pedig ugyanazon felkoron levo pontok. Ugy hogy AD =140%.CD=100%.mutasd ki hogy AC=BD es AD= CB
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Jo estet segitdseget kerek a megoldasra. Koszonom
Módosítva: 5 éve
0

Hol az ábra?
0