Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
332
Légszíves segítsetek. Mára kellene..
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

I = Q/t
Q = 500 C
t = 250 s
I = 500 C/250 s = 2 A

Q = 720 C
t = 1/10 h = 6 min = 360 s
I = 720 C/360 s = 2 A

Az áram erőssége mindkét vezetőben ugyanakkora.

1