Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezeket meg kéne oldani...

Főoldal » Középiskola » Matematika
907
Ezeknek a feladatoknak a megoldására vagyok kíváncsi...
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
2. lap (amelyik a megoldott A\B-s feladattal kezdődik) megoldásai:
2. feladat: 26 liter
3. feladat: 40; 70; 70
4. feladat: x=5
5. feladat:
x lehet: 0 ; 1 ; 2 ; 3 ; 4
y lehet: 8
z lehet: 0 ; 1 ; 2 ; 3
6. feladat: 24
0

3. lap (amelyik a 24 fős osztállyal kezdődik) megoldásai:
1. feladat:
5-öst 14-en kaptak
4-est az osztály 25%-a
2. feladat: 27
3. feladat: T = 192 cm2
4. feladat:
Ha az x = 1, akkor az y = 2
Ha az x = 7, akkor az y = 6
5. feladat: ??
6. feladat: x = 2013
0