Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lent leírom a feadatot

Főoldal » Általános iskola » Fizika
274
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

I=Q/t I=1000 C/500 s= 2 A
Q=1000 C
t= 500 s

Q=1800 C I= 1800 C/900 s= 2 A
t= 1/4 h= 15 min= 900 s

Válasz: Az áram erőssége ugyanakkora mindkét vezetőben.

1