Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
351
Képet csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1) 500:5=100 3*100=300 500-nak a 3/5 része 300
2) (100*17)/1=1700/1=1700
3) 7/5=1 2/5
4) (2500*10)/100=25000/100=250
5) (5*100)/20=500/20=25%
6) (320*100)/80=32000/80=400
7) (100*23)/100=2300/100=23
8) 210:3=70 70*4=280 280-nak a 3/4 része a 210
9) (5*100)/4= 500/4=125%
10) 4/10=0,4
11) (27*200)/100=5400/100=54
12) (15*100)/25=1500/25=60
13) 300:6=50 50*5=250 300-nak az 5/6 része 250
14) (25*100)/5=2500/5=500%
15) 16:2=8 8*7=56 56-nak a 2/7 része a 16
0