Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat (csatoltam képet )MÁRA KELL

Főoldal » Középiskola » Matematika
373
valaki tudna segiteni ezekben a feladatokban??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, segítség
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. Itt át tudod ismételni a függvénytranszformációkat, ami itt is működik. :D
https://www.youtube.com/watch?v=O-gI3d-LHAQ&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=4
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0