Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 7. összefoglalás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
303
6. Végezd el a műveleteket!
(-2)+(+3)+ (-2)- (-3)=

(-12)+(+7)+ (+7) - (+3)=

(-2)*(+3)=

(-4)*(-8)=

(-12)*(+7)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem
0

Szia!
Csatolok képet!
1